Meer resultaten voor kooikerhondje te koop

kooikerhondje te koop

Het Kooikerhondje Zwarte Bellen Hoeve.
Het kooikerhondje is permanent verharend, maar een teefje verhaart nog wat meer dan een reu. Een reu is veelal wat standvastiger qua karakter, maar heeft soms wat meer dan teefjes de neiging om de baas in huis te willen worden.
autoverzekeringen
Puppyplaats.nl Kooikerhondje pups aangeboden.
De pups zijn 3x gevaccineerd en hebben ook hun rabies vaccinatie gehad, ze zijn dus helemaal klaar voor de reis naar een nieuw huis. eind januari zijn er bij ons pups van het kooikerhondje geboren, er zijn nog verschillende reut.
goede boekhouder antwerpen
Vind kooiker in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
We zijn nog niet oud genoeg om te verhuizen. Maar kunnen al gereserveerd worden. We mogen rond 20 mei onze vertrouwde moeder verlaten. Bij vertrek hebben we onze eerste prik gehad. Een chip een laatste check up. Gezocht Kooiker pup teefje. Wij zijn op zoek naar een kooiker pup teefje, we hebben al veel informatie ingewonnen over de verzorging en karakter van het kooiker hondje, heeft u binnenkort een nestje, laat het ons dan weten. Het liefst wit met koperrood. puppies kooikerhondje, raszuivere kooiker pups NOG MAAR 1.
fortis
Kooikerhondje Honden 2dehands.be.
eind januari zijn er bij ons pups van het kooikerhondje geboren, er zijn nog verschillende reutjes en 1 teefje beschikbaar. De pups zijn 3x ge. 28 april 2018 1018: Malle Oostmalle. Overige categorie├źn in Honden. 2dehands.be maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van onze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Bekijk 2dehands.be op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen.
Belgische club voor Kooikerhondjes.
Indien u een kooikerhondje wenst aan te schaffen met deskundig advies, is het zeer wenselijk om lid te worden van onze vereniging. We worden overstelpt met vragen en we willen dit dan ook op een zeer degelijke en correcte manier behandelen.
Kooikerhondje fokkers Honden Page.
fokkers Kooikerhondje fokkers. Hieronder vind je een overzicht van alle Kooikerhondje fokkers op de HondenPage. Kooikerhondjes van de Bosrand. Wij hebben 3 kooikerhondjes, Chanel en haar dochter Sterre, en haar kleindochter Sofie waar wij af en toe een nestje mee fokken. De pups worden bij ons in de huiskamer geboren. Als het nestje er eenmaal is, zorgen wij voor veel contact met andere honden, mensen en kinderen. Onze honden zijn getest op Patella Luxatie, Von Willebrand Disease, erfelijke oogziekten, ENM kooikerverlamming en hebben een gedragsverklaring van de vereniging. Alle uitslagen en rapporten zijn terug te lezen op onze website.
Belgische club voor Kooikerhondjes.
Indien u hondenschool wil volgen, een hondensport wil beoefenen of competitie wil doen met je kooikerhondje, dan is die FCI-stamboom vaak ook een must. Mocht u nog vragen hebben laat het zeker niet na om met ons contact op te nemen.,
Pup en herplaatsers te koop Kooikerhondje Startpunthonden.
Kooikerhondje, pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Kooikerhondje. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben? Registreer je dan en plaats gratis en onbeperkt je advertenties.

Contacteer ons

kruising pups gezocht
kooiker hond
pups kruising te koop
kleine kruising pups
kruising chihuahua pups te koop
Herplaatsing
Kooikerhond
pups
kooiker stabij pups
kruising pup kopen
kruising pup
kruising pup aangeboden