Op zoek naar kooikerhondje te koop?

kooikerhondje te koop

Pup en herplaatsers te koop Kooikerhondje Startpunthonden.
Het ras Ziektes Gedrag Fokkers Te koop Foto Video. Kooikerhondje, pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Kooikerhondje. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben?
zwart
Het Kooikerhondje Zwarte Bellen Hoeve.
Het kooikerhondje is permanent verharend, maar een teefje verhaart nog wat meer dan een reu. Een reu is veelal wat standvastiger qua karakter, maar heeft soms wat meer dan teefjes de neiging om de baas in huis te willen worden.
euro
Kooikerhondje fokkers Honden Page.
fokkers Kooikerhondje fokkers. Hieronder vind je een overzicht van alle Kooikerhondje fokkers op de HondenPage. Kooikerhondjes van de Bosrand. Wij hebben 3 kooikerhondjes, Chanel en haar dochter Sterre, en haar kleindochter Sofie waar wij af en toe een nestje mee fokken. De pups worden bij ons in de huiskamer geboren. Als het nestje er eenmaal is, zorgen wij voor veel contact met andere honden, mensen en kinderen. Onze honden zijn getest op Patella Luxatie, Von Willebrand Disease, erfelijke oogziekten, ENM kooikerverlamming en hebben een gedragsverklaring van de vereniging. Alle uitslagen en rapporten zijn terug te lezen op onze website.
https://club-web-omnium-finance.com/
Belgische club voor Kooikerhondjes.
Indien u hondenschool wil volgen, een hondensport wil beoefenen of competitie wil doen met je kooikerhondje, dan is die FCI-stamboom vaak ook een must. Mocht u nog vragen hebben laat het zeker niet na om met ons contact op te nemen.,
knutselen
Puppyplaats.nl Kooikerhondje pups aangeboden.
TE KOOP SUPERMOOIE KOOIKER PUPS! DEZE SUPERMOOIE KOOIKER PUPS ZIJN OP ZOEK NAAR EEN WARM MANDJE EN EEN HEEL LIEF EN ZORGZAAM BAASJES.DEZE PUPS ZIJN SOCIAAL EN HEEL SPEELSDEZE, PUPS HEBBEN EEN CHIPZIJN, INGEENT EN MEERDERE MALEN ONTWORMT.OOK ZIJN DEZE PUPS IN BEZIT VAN EEN GELDIG PASPOORT MET DAA. DEZE SUPERMOOIE KOOIKER PUPS ZIJN OP ZOEK NAAR EEN WARM MANDJE EN EEN HEEL LIEF EN ZORGZAAM BAA. DEZE SUPERMOOIE KOOIKER PUPS ZIJN OP ZOEK NAAR EEN WARM MANDJE EN EEN HEEL LIEF EN ZORGZAAM BAASJES.DEZE PUPS ZIJN SOCIAAL EN HEEL SPEELSDEZE, PUPS HEBBE. Verwacht: nestje raszuivere Kooikerpuppy's' eind augustus 2018. Suus is ons raszuiver Kooikerhondje en ze is zwanger van een gelegenheidsnestje!
Vind kooiker in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Friese stabij x mooier pups te koop de pups mogen het nest verlaten er zijn nog twee reutjes beschikbaar de pups zijn dan netjes ontwormd 3 x geënt en gechipt ze krijgen een mooi puppypaket mee met vier wat ze nu ook eten al onze pups worden verkocht met koopovereenkomst kom gerust vrijblijvend een.
waarschuwing en tips.
Wanneer u er echt zeker van bent dat u een pup een goede thuis kan bezorgen, denk dan heel goed na waar u hem koopt. Koop niet bij een fokker die keuze te over heeft en zéker niet bij een fokker die uw vraag om eerst kennis te maken afwimpelt.
Belgische club voor Kooikerhondjes.
Indien u een kooikerhondje wenst aan te schaffen met deskundig advies, is het zeer wenselijk om lid te worden van onze vereniging. We worden overstelpt met vragen en we willen dit dan ook op een zeer degelijke en correcte manier behandelen.
Even voorstellen De website van finnes!
Wie een kooikerhondje in huis neemt, doet dit best op zeven à acht weken en neemt dan enkele weken uitgebreid de tijd om samen met het hondje de wereld te verkennen. Een hond heeft slechts één jaar nodig om volwassen te worden.

Contacteer ons

kruising pups gezocht
kooiker hond
pups kruising te koop
kleine kruising pups
kruising chihuahua pups te koop
Herplaatsing
Kooikerhond
pups
kooiker stabij pups
kruising pup kopen
kruising pup
kruising pup aangeboden