Meer resultaten voor kooikerhondje pups te koop

kooikerhondje pups te koop

Belgische club voor Kooikerhondjes.
Indien u hondenschool wil volgen, een hondensport wil beoefenen of competitie wil doen met je kooikerhondje, dan is die FCI-stamboom vaak ook een must. Mocht u nog vragen hebben laat het zeker niet na om met ons contact op te nemen.,
kliniek voor tandheelkunde
Pup en herplaatsers te koop Kooikerhondje Startpunthonden.
Het ras Ziektes Gedrag Fokkers Te koop Foto Video. Kooikerhondje, pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Kooikerhondje. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben?
ing
Kooikerhondje fokkers Honden Page.
fokkers Kooikerhondje fokkers. Hieronder vind je een overzicht van alle Kooikerhondje fokkers op de HondenPage. Kooikerhondjes van de Bosrand. Wij hebben 3 kooikerhondjes, Chanel en haar dochter Sterre, en haar kleindochter Sofie waar wij af en toe een nestje mee fokken. De pups worden bij ons in de huiskamer geboren. Als het nestje er eenmaal is, zorgen wij voor veel contact met andere honden, mensen en kinderen. Onze honden zijn getest op Patella Luxatie, Von Willebrand Disease, erfelijke oogziekten, ENM kooikerverlamming en hebben een gedragsverklaring van de vereniging. Alle uitslagen en rapporten zijn terug te lezen op onze website.
taxi airport zaventem
Even voorstellen De website van finnes!
De pups wennen vanaf het begin al aan allerlei huiselijke geluiden zoals TV, stofzuiger, deurbel. We maken ook korte uitstapjes met de auto, zodat ze ook hieraan kunnen wennen. Ook wanneer de hond naar zijn nieuwe eigenaar gaat, moet de socialisatie verder gezet worden. Er kan anders desocialisatie" optreden en dan ontstaat en toch nog terughoudendheid of angst. Wie een kooikerhondje in huis neemt, doet dit best op zeven à acht weken en neemt dan enkele weken uitgebreid de tijd om samen met het hondje de wereld te verkennen.
Nike
Puppyplaats.nl Kooikerhondje pups aangeboden.
TE KOOP SUPERMOOIE KOOIKER PUPS! DEZE SUPERMOOIE KOOIKER PUPS ZIJN OP ZOEK NAAR EEN WARM MANDJE EN EEN HEEL LIEF EN ZORGZAAM BAASJES.DEZE PUPS ZIJN SOCIAAL EN HEEL SPEELSDEZE, PUPS HEBBEN EEN CHIPZIJN, INGEENT EN MEERDERE MALEN ONTWORMT.OOK ZIJN DEZE PUPS IN BEZIT VAN EEN GELDIG PASPOORT MET DAA. DEZE SUPERMOOIE KOOIKER PUPS ZIJN OP ZOEK NAAR EEN WARM MANDJE EN EEN HEEL LIEF EN ZORGZAAM BAA. DEZE SUPERMOOIE KOOIKER PUPS ZIJN OP ZOEK NAAR EEN WARM MANDJE EN EEN HEEL LIEF EN ZORGZAAM BAASJES.DEZE PUPS ZIJN SOCIAAL EN HEEL SPEELSDEZE, PUPS HEBBE. Verwacht: nestje raszuivere Kooikerpuppy's' eind augustus 2018. Suus is ons raszuiver Kooikerhondje en ze is zwanger van een gelegenheidsnestje!
alarm
Het Kooikerhondje Zwarte Bellen Hoeve.
Het kooikerhondje is permanent verharend, maar een teefje verhaart nog wat meer dan een reu. Een reu is veelal wat standvastiger qua karakter, maar heeft soms wat meer dan teefjes de neiging om de baas in huis te willen worden.
Vind kooiker in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Friese stabij x mooier pups te koop de pups mogen het nest verlaten er zijn nog twee reutjes beschikbaar de pups zijn dan netjes ontwormd 3 x geënt en gechipt ze krijgen een mooi puppypaket mee met vier wat ze nu ook eten al onze pups worden verkocht met koopovereenkomst kom gerust vrijblijvend een.
FEIJANS KENNEL kooikers met een goed karakter.
Na de gebruikelijke drachtperiode, werd er een nestje geboren, en daar zat Joy bij. Nog steeds hadden we zelf geen idee om te gaan fokken, maar toen we zo nauw betrokken werden bij de dracht, geboorte en groot brengen van het nest, de geweldige contacten met de fokkers van Joy, begon het bij ons te kriebelen.
Belgische club voor Kooikerhondjes.
Een pup aanschaffen mag geen impulsieve aankoop zijn. Uw toekomstig kooikerhondje werd met veel liefde gefokt en verdient een goede thuis. Wanneer u uw pupje een stabiele veilige thuis kan geven, heeft u een vriend voor het leven. Alles begint natuurlijk bij de fokker. Meestal vragen deze mensen om u en uw gezin te ontmoeten voor een verkennend gesprek vooraleer de pups er zijn.
waarschuwing en tips.
Verdiep u van te voren eerst goed in het ras, het karakter en de erfelijke afwijkingen. Vraag of de pups in huis opgroeien samen met de moederhond. Koop nooit een pup die opgroeit in een kennel of schuur. Vraag hoeveelste nestje het is van de moederhond en haar leeftijd meer dan drie nestjes is uit den boze en vanaf een leeftijd van 8 jaar behoort men te stoppen met fokken bij de teef.

Contacteer ons

fokker
nestje
Kooiker puppies
kruising chihuahua franse bulldog te koop
kruising teckel jack russel te koop
kruising chihuahua
kooiker puppies te koop
asiel boomer pups
pups te koop asiel
pups asiel
asiel pups te koop
kooiker hond kopen