Resultaten voor kooikerhondje pup

kooikerhondje pup

Kooikerhondje Honden 2dehands.be.
Toon Zoekertjes 1. datum recent datum recent. Ook hier staan met uw zoekertje? pups van kooikerhondje, beide ouders zijn aanwezig. eind januari zijn er bij ons pups van het kooikerhondje geboren, er zijn nog verschillende reutjes en 1 teefje beschikbaar.
springkasteel huren
Puppyplaats.nl Kooikerhondje pups aangeboden.
De pups zijn 3x gevaccineerd en hebben ook hun rabies vaccinatie gehad, ze zijn dus helemaal klaar voor de reis naar een nieuw huis. eind januari zijn er bij ons pups van het kooikerhondje geboren, er zijn nog verschillende reut.
lenen
Pup en herplaatsers te koop Kooikerhondje Startpunthonden.
Kooikerhondje, pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Kooikerhondje. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben? Registreer je dan en plaats gratis en onbeperkt je advertenties.
Carousel
Het Kooikerhondje Zwarte Bellen Hoeve.
Alleen onder die voorwaarde voelt de pup zich veilig, zal een dier in zijn pubertijd leren inbinden en kent de volwassen hond zijn plaats in de roedel het gezin. Het gevoelige, intelligente kooikerhondje heeft meestal geen harde stem of hand nodig, maar wel een heel consequente aanpak en besliste leiding, waardoor het natuurlijk overwicht van de baas over de hond duidelijk wordt.
Vind kooiker in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Wij zijn op zoek naar een kooiker pup teefje, we hebben al veel informatie ingewonnen over de verzorging en karakter van het kooiker hondje, heeft u binnenkort een nestje, laat het ons dan weten. Het liefst wit met koperrood. puppies kooikerhondje, raszuivere kooiker pups NOG MAAR 1.
Belgische club voor Kooikerhondjes.
U bent van plan een kooikerpup aan te schaffen? Hierbij alvast wat tips waar u als toekomstig baasje kan op letten. Een pup aanschaffen mag geen impulsieve aankoop zijn. Uw toekomstig kooikerhondje werd met veel liefde gefokt en verdient een goede thuis.
Kooikerhondje fokkers Honden Page.
Heb je nog vragen over fokkers van de Kooikerhondje? Kijk dan in het hondenforum. Uitgebreide rasbeschrijving van de Kooikerhondje? Kijk dan bij de Kooikerhondje rasbeschrijving. Ben je zelf een Kooikerhondje fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe. Heb je een nestje Kooikerhondje puppy's?'
Belgische club voor Kooikerhondjes.
Indien u hondenschool wil volgen, een hondensport wil beoefenen of competitie wil doen met je kooikerhondje, dan is die FCI-stamboom vaak ook een must. Mocht u nog vragen hebben laat het zeker niet na om met ons contact op te nemen.,
Kooikerhondje Honden rassen Honden.
Prijs van een pup. Het Kooikerhondje kost 600 euro. De geschiedenis van het Kooikerhondje als werkhondje in de eendenkooi, dateert al van enkele eeuwen geleden. Door de achteruitgang van het aantal eendenkooien aan het begin van de twintigste eeuw dreigde het type kooikerhondje te verdwijnen.

Contacteer ons

puppies
kruising labrador retriever
zwarte labrador kruising
kruising honden te koop
kruising kleine honden te koop
kruising hond te koop
hond kruising kopen
kruising hond kopen
kruising beagle jack russel te koop
puppy
beagle
markies
kooikerhondje puppy