Op zoek naar Kooikerhonden?

Kooikerhonden

licg.nl Nederlands Kooikerhondje.
Op schilderijen uit de 17e eeuw worden al vaak hondjes afgebeeld die sterk op de huidige kooikerhond lijken. Van oorsprong werden kooikerhondjes gebruikt om eenden in een eendenkooi te lokken richting de vangpijp door om de vangschermen heen te lopen.
kliniek voor cosmetische tandheelkunde
Kooikerhondje.
Het Kooikerhondje hielp de lokeenden door vooruit te zwemmen met zijn witte staartpluim boven het water uit zwaaiend waardoor de wilde eenden één-voor-één in de val werden gelokt. Sporadisch wordt er nog volgens deze traditionele gejaagd met Kooikerhondjes om vervolgens de gevangen eenden weer vrij te laten.
kbc
Kooikerhondje Hondencentrum.
In 1942 zocht barones v. Hardenbroek uit Ammerstool exemplaren om het Kooikerhondje, dat prins Willem van Oranje had gered en door de 17de eeuwse schilders werd afgebeeld, nieuw leven in te blazen. De barones had succes en schiep binnen een jaar het moderne Kooikerhondje.
zonnepanelen
Nederlandse Kooikerhondje.
Het Kooikerhondje heeft een bevederde staart met een witte pluim. Een Kooikerhondje wordt gemiddeld 10 14 jaar. Vrolijk, maar niet te luidruchtig, zeer op zijn omgeving gesteld, vriendelijk goedaardig en attent. In huis vertoont het Kooikerhondje een groot aanpassingsvermogen; op zijn tijd rustig en bescheiden, dan weer speels en bruisend van levenslust.
lenen maar op zwarte lijst
Belgische club voor Kooikerhondjes.
Wij als Belgische Club voor Kooikerhondjes werken nauw samen met onze collegae van de Nederlandse Vereniging voor Het Kooikerhondje. Wij kunnen terugvallen op de jarenlange expertise van deze mensen en werken met hen samen aan het internationale clubregister van Kooikerhondjes waarin alles over de afstamming en gezondheid van de geregistreerde FCI bloedlijnen te vinden is.
shuttle engeland
Kooikerhondje Lior Oundth.
Een Nederlands Kooikerhondje in België. Lior Oundth: het Nederlands Kooikerhondje in België Siegfried Geryl 2018-07-16T1627270000.: WIE OF WAT BEN IK? Hoi, mijn naam is Lior Oundth. Ik ben een Nederlands Kooikerhondje, geboren op 12 oktober 2016 in Lithoijen te Nederland.
Kooikerhondje Wikipedia.
Het kooikerhondje, ook wel kooiker of kooikertje genoemd, is een oorspronkelijk Nederlands, sinds 1966 officieel erkend hondenras. Kooikerhonden houden van spelen en water. Ze zijn geschikt als gezelschapshond. 5 Rasstandaard FCI 13.10.2010. 6 Externe links. Het Kooikerhondje is een oud Nederlands ras.
Nederlands Kooikerhondje: raskenmerken.
Alhoewel wij in de Verenigde Staten bijna onbekend zijn vind je hier en daar toch wel wat familieleden van mij. Getuige onderstaande video en ook deze link naar Kooikerhondje USA. Wist je trouwens dat de Kooikerhondjes in dit filmpje van Roel Steenhuis zijn: Altfosterhof in Nederland klik: https//www.facebook.com/altforsterhof.:

Contacteer ons

kooikerhondje dekreu
labrador
kooiker pup
kooiker pups
kruising
labrador kruising pups te koop
kruising labrador golden retriever pups te koop
kruising labrador pups te koop
kruising honden pups te koop
kruising honden pups
kruising beagle pups te koop
kruising kooiker
kooiker pups te koop